Fotohut

De fotohut

Fotohut Vuren biedt plaats aan 3 personen. Soorten zoals de Buizerd en de IJsvogel zijn alerte vogels en zijn bij de minst geringe beweging vertrokken. Dit is dan ook de reden dat er gefotografeerd wordt door spiegelglas. 

Een eigen statief is niet nodig want je maakt gebruik van een grondstatief (in de hut aanwezig). Wel je eigen statiefkop meebrengen.

Te gebruiken lenzen vanaf 300mm tot 600mm.

Ook al fotografeer je vanuit een afgesloten hut draag donkere kleding. Bij licht gekleurde kleding is de kans groot dat de vogels bewegingen opmerken en de setting weer verlaten.

De vogelhut is eenvoudig van opzet en zonder kachel. Dus bij wat koudere weersomstandigheden is warm aankleden een must.

Deze hut betreedt u geheel zelfstandig. U wordt niet begeleid naar de hut en u zult zelf de prooien moeten klaar leggen. Wilt u liever niet de prooien zelf klaarleggen dan is er een beperkte mogelijkheid om begeleid te worden. In dat geval zal de reserveringsdatum eerst met ons gecommuniceerd moeten worden. Na een definitieve reservering krijgt u een pdf met alle informatie voor een ontspannen fotodag.

De kosten voor het huren van de hut bedragen € 75,00 per dag.

We proberen de setting continue van nieuwe attribute te voorzien. Ook is het mogelijk om zelf een mooie tak of paaltje mee te nemen. Wel is het zo dat de palen in het veld door ons zijn voorzien van een mogelijkheid om de prooi onzichtbaar voor de foto vast te maken. Dat zal niet mogelijk zijn bij een zelf meegebracht attribute als u hier niets op heeft bedacht.